Nyhetssidans artiklar

Val av ny ordförande i Skåne

Lördagen den 23 november hade Sankt johannes Orden återigen ett möte på Kramer Hotell i Malmö. Syftet med mötet var att presentera Sankt Johannes verksamhet för alla intresserade i Skåneregionen. Orden bjöd gästerna på mat och dryck och sedan höll Ordförande Sasa Farkas en presentation tillsammans med Ordens medlemmar från Stockholm. Därefter kunde de inbjudna gästerna mingla tillsammans med Ordens medlemmar och ställa frågor. Intresset var stort och tillställningen blev mycket lyckad.

På styrelsemötet som anordnades dagen efter valdes Slobodan Kutlesovski till ordförande för Skåneregionen. Det är första gången som Orden väljer en ordförande för Skåneregionen vilket gjorde helgen i Malmö till en extra fin upplevelse för våra medlemmar. 

Låt oss presentera vår nya ordförande Slobodan Kutlesovski:

Slobodan är född 1971 och är uppväxt i Skåne. Han är en utbildad revisor och tog sin Ekonomie Magisterexamen på Stockholms Universitet 1997. Han har både drivit framgångsrika företag och arbetat som Redovisningsspecialist inom Financial Accounting Advisory Services. 

Han beskriver sig själv som en person som i grund och botten lägger stor vikt vid traditioner, sin tro, bakgrund och rötter. 

“Jag är hedrad över valet till ordförande. Jag hoppas kunna ge tillbaka och bidra för att tillsammans med våra övriga medlemmar uppfylla och utveckla Ordens syften att hjälpa andra och kommande generationer med liknande bakgrund och liknande värderingar. Utmaningen är att på bästa och mest framgångsrika sätt kombinera ihop bakgrund, rötter, traditioner och tro med dagens moderna liv i Sverige och de svenska värderingarna”.

Säger Slobodan efter valet till ordförande.