Notice: Trying to get property of non-object in /www/webvol25/hw/doe6o9taou6tv7c/sankt-johannes.se/public_html/libraries/gantry/core/gantry.class.php on line 1686

För att kunna bidra till barns och ungdomars framgång i samhället är det nödvändigt att skapa förutsättningar och incitament för bland annat studenters möjligheter att uppnå akademiska resultat, något St:Johannes jobbar idogt med genom ”St:Johannes Stipendiefond”. ”St:Johannes Stipendiefond” är skapad med målet att ge ekonomiskt stöd till framgångsrika studenter med rötterna på Balkan. Stipendiefonden finansieras uteslutande genom donationer och gåvor från svenska medborgare och samtliga insamlade medel kommer att ges till ett eller fleras stipendier en gång om året.

Inbjudan till att ansöka om stipendium för 2018

Har du rötterna eller anknytning till Balkan och läser på någon av Sveriges högskolor och/eller universitet?

Då har du möjlighet att söka stipendium!

För att komma ifråga som stipendiat måste du skriva ett personligt brev med en motivering till varför just du ska erhålla stipendiet samt fylla i ansökningsblanketten som du hittar på Sankt Johannes hemsida www.sankt-johannes.se/stipendium

St:Johannes förlänger ansökningstiden för stipendier

Det är med glädje vi kan konstatera att vi fått in många ansökningar till vårt stipendieprogram. Ansökningarna håller hög kvalité och det är stärkande att se unga studenter med rötterna på Balkan visa så fina och kreativa studieresultat. Ansökningen ska vara inskickad senast 15 november 2018. De som redan skickat in sin ansökan behöver inte göra det igen - ni andra är varmt välkomna med era ansökningar!

 

Meriter som kommer att premieras är:

•      goda studieresultat

•      goda hemspråkskunskaper

•      god närvaro

•      inlämningsdisciplin

•      fängslande examensarbete

•      social kompetens

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Sankt Johannes - Sveti Jovan, Box 1019, 10138 Stockholm.

 

Ansökningshandlingen ska vara Sankt Johannes tillhanda senast den 15 november 2018. Ofullständiga ansökningar kommer inte att behandlas.

Stipendieutdelningen kommer att ske vid Sankt Johannes årsmöte.

                                                                                                       

                                                                           Välkommen med din ansökan!

 

 
 

.